Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Τεχνικές
Μάθε πως να χρησημοποιείς το ποδήλατό σου καλύτερα και σωστότερα.
Πέμπτη 15/12/11 14:47
Διάλεξε χειμερινό ΜΤΒ λάστιχο.

ΠερισσότεραΤώρα που η λάσπη κάνει όλο και πιο συχνά την εμφάνισή της, τα καλοκαιρινά λάστιχα του MTB σας, είναι πλέον ανεπαρκή. Στομώνουν εύκολα και η πρόσφυση πάει περίπατο. Όταν αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα φτιάξουμε αυτό το άρθρο, το μυαλό μας πήγε στο να παρουσιάσουμε ένα λάστιχο για λάσπη.

 
Τρίτη 17/05/11 20:33
10 συμβουλές για να οδηγήσεις σωστά στο χώμα

ΠερισσότεραΤο να αγοράσεις ένα ΜΤΒ και να αρχίσεις να βγαίνεις στο χώμα, είναι σίγουρα μια καλή αρχή. Όμως το να οδηγείς σωστά, αποδοτικά και με ασφάλεια, είναι κάτι που χρειάζεται κάποιο χρόνο.

 
Τρίτη 21/12/10 14:34
10 κανόνες για να αντιμετωπίσετε τη βροχή

ΠερισσότεραΤώρα που ο καιρός γίνεται όλο και πιο βροχερός, το να ποδηλατείς δεν είναι και το πλέον εύκολο και ανώδυνο σπορ. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να εμπλακείτε σε υγρές καταστάσεις, ακόμα κι αν διαλέγετε μόνο ηλιόλουστες μέρες για να προπονείστε, πάλι κανένας δεν σας εγγυάται ότι ο καιρός θα παραμείνει έτσι. Για να συνεχίσετε λοιπόν να ποδηλατείτε και το χειμώνα, θα πρέπει να γίνετε κανονικός επαγγελματίας, επαγγελματίας στην αντιμετώπιση του …νερού. Το πώς θα γίνει αυτό συμπυκνώνεται σε αυτό το δεκάλογο, απόσταγμα γνώσης, από πολλές βροχερές ποδηλατικές ώρες.

 
Τετάρτη 03/11/10 14:49
Ποδήλατο στην πόλη – Γρήγορα και οικονομικά

ΠερισσότεραΒαρεθήκατε τις ατελείωτες ώρες αναμονής στους μποτιλιαρισμένους δρόμους…; Αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη τη λύση του ποδηλάτου για λόγους επικινδυνότητας και κοινωνικών συμπλεγμάτων; Σκοπός του παρακάτω άρθρου, είναι να δώσει τις απαραίτητες συμβουλές για την κίνησή σας στην πόλη με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 
Τετάρτη 03/11/10 14:13
MTB Eπιβίωση - Ο σωστός ρουχισμός
ΠερισσότεραAν κρίνουμε από τις γκαρνταρόμπες πολλών mountain bikers, πολύ περισσότερη σκέψη αφιερώνεται στην επιλογή των ποδηλάτων και των εξαρτημάτων τους παρά στο σωστό ντύσιμο των αναβατών τους.
 
Πέμπτη 13/05/10 18:13
Συμβουλές για την αγορά ενός σκελετού

ΠερισσότεραΤο πρεστίζ της μάρκας, το χρώμα και το υλικό, σίγουρα πρέπει να τα λάβετε υπόψη σας όταν διαλέγετε. Όμως πιο σημαντικό είναι, το σωστό μέγεθος του σκελετού. Μόνο αν σας ταιριάζει, εάν κάθεστε καλά και αεροδυναμικά, θα μπορείτε τη δύναμή σας να τη μεταφέρετε στα πετάλια, και να έχετε το ποδήλατο στην ανηφόρα, στην κατηφόρα και στις στροφές υπό έλεγχο.

 
Τετάρτη 31/03/10 20:27
Απλές συμβουλές για αγορά ενός MTB
ΠερισσότεραΘέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο ΜΤΒ; Βρίσκεστε σε καλό δρόμο αφού διαβάζετε ήδη τη καλύτερη ποδηλατική ιστοσελίδα. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο που ακολουθεί, γιατί φτιάξαμε για εσάς έναν οδηγό αγοράς που μπορεί να σας απαλλάξει από πολλούς μπελάδες.
 
Τετάρτη 17/02/10 14:17
Μάθετε στο παιδί σας να φορά κράνος

ΠερισσότεραAν χρειάζεστε κίνητρο για να μάθετε στο παιδί σας να φορά κράνος, συγκρίνετε αυτές τις στατιστικές: Ένας ποδηλάτης που φορά κράνος έχει 88% λιγότερες πιθανότητες να υποστεί κρανιοεγκεφαλικό τραυματισμό σε περίπτωση σύγκρουσης, ενώ κράνη τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές μπορεί να κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ.

 
Τετάρτη 17/02/10 14:09
O καλύτερος τρόπος για να μάθετε στα παιδιά σας ποδήλατο
Tο να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει να κάνει ποδήλατο σε δύο ρόδες αποτελεί ορόσημο – και μια αξέχαστη εμπειρία και για τους δυο σας. Eδώ σας προτείνουμε την καλύτερη, κατά τη γνώμη μας, μέθοδο, η οποία διαφέρει από την παραδοσιακή, κατά την οποία οι γονείς μας έτρεχαν δίπλα στο ποδήλατο και με την οποία διδαχτήκαμε οι περισσότεροι από εμάς.
 
Τετάρτη 17/02/10 13:45
10 συμβουλές για να οδηγήσεις σωστά στο χώμα
Το να αγοράσεις ένα ΜΤΒ και να αρχίσεις να βγαίνεις στο χώμα, είναι σίγουρα μια καλή αρχή. Όμως το να οδηγείς σωστά, αποδοτικά και με ασφάλεια, είναι κάτι που χρειάζεται κάποιο χρόνο. Είναι όμως αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αυτό που θα σου επιτρέψει να γυρίσεις ξεκούραστος σπίτι, ακόμα και μετά από μια σκληρή βόλτα.