Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Speed Cross CX 10 W
Τετάρτη 08/05/13 18:34

_ZER9278jpegΜια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για ένα καλό και ποιοτικό ποδήλατο από τη Genesis, βρήκαμε στα Intersport που έχουν την αποκλειστική αντιπροσώπευσή τους.

 

 

_ZER9264jpegΠρόκειται για το Speed Cross CX 10 W, ένα γυναικείο trekking ποδήλατο με ποιοτικό σκελετό αλουμινίου 7005. Ο σκελετός που είναι και η βάση κάθε ποδηλάτου, έχει διαμορφωμένους οριζόντιο και πλάγιο σωλήνα, για περισσότερη ακαμψία και άνεση στην οδήγηση, ενώ και οι σωλήνες του πίσω τρίγωνου (chainstays)  έχουν υποστεί ανάλογη επεξεργασία για τον ίδιο λόγο. Φυσικά υπάρχουν και υποδοχές για σχάρα και φτερά, κάτι απαραίτητο για ένα τέτοιο ποδήλατο. Πολλή καλή εντύπωση κάνουν οι εσωτερικοί οδηγοί των συρματόσχοινων, κάτι που κάνει τη συνολική εικόνα του ποδηλάτου πιο καθαρή, ενώ μας απαλλάσει από τις συχνές λιπάνσεις μετά τις βόλτες μας.

 

_ZER9265jpegΤο πιρούνι του Speed Cross CX 10 W, είναι το Suntour M-3010AL με διαδρομή 50mm, αρκετή για trekking διαδρομές και βαμένο με ένα όμορφο άσπρο χρώμα που δένει με το υπόλοιπο σύνολο. Και εδώ θα συναντήσουμε υποδοχή για φτερά.

 

_ZER9263jpegΤο σύστημα ταχυτήτων το προμηθεύει η γνωστή μας Shimano με τη σειρά Acera 8 ταχυτήτων, που σε συνδιασμό με τον τριπλό δισκοβραχίονα της Suntour, επιτρέπει στο χρήστη να αντεπεξέλθει σε αρκετά δύσκολες και ανηφορικές διαδρομές, ενώ η ποιότητα της Shimano εγγυάται τις απροβλημάτιστες αλλαγές ταχυτήτων.

_ZER9266jpegΤα φρένα είναι κλασικά τύπου V-brake και τα προμηθεύει η Tektro. Δουλεύουν απροβλημάτιστα και ρυθμίζονται πολύ εύκολα.

Οι ρόδες, είναι ένα αξιόπιστο σύνολο από αλουμινένια κέντρα και στεφάνια, με ένα κλασικό trekking λάστιχο 700c της CST, το Traveller, με καλή κύληση σε άσφαλτο, αλλά που τα πλαϊνά του τακούνια το κάνουν να μπορεί να αντεπεξέλθει και σε χωματόδρομους.

_ZER9262jpegΤο σύνολο κλείνουν τα περιφερειακά (σέλα, τιμόνι, λαιμός), όλα της ίδιας της Genesis, κατασκευασμένα από αλουμίνιο, που δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο ποδήλατο.

Το Speed Cross CX 10 W, είναι το ιδανικό ποδήλατο για βόλτες γύρω, αλλά και μέσα στη πόλη, που θα αντεπεξέλθει τόσο στο ασφάλτινο τεραίν, όσο και στο χωμάτινο. Με τη προσθήκη μιας σχάρας, μπορεί να γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας, από τη καθημερινή μετακίνηση, έως τις βόλτες του Σαββατοκύριακου.

Εκτός από τη γυναικεία έκδοση υπάρχει και σε ανδρικό σχέδιο (η μόνη διαφορά βρίσκεται στον οριζόντιο σωλήνα που είναι πιο....οριζόντιος).

Τιμή: 449 Ευρώ.
Εισαγωγέας – διάθεση: Intersport S.A.
Δείτε περισσότερα εδώ.

(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 στα 5)
   miltos miltos