Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Nakamura - Cliff Hanger 12
Τρίτη 30/04/13 15:39

_ZER9259Μέσα από τη νέα σειρά ποδηλάτων της Nakamura, που διαθέτουν αποκλειστικά τα Intersport, μπορούμε να βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από ποδήλατα για όλα τα γούστα και στιλ. Ανάμεσά τους το entry level ΜΤΒ Cliffhanger 12.

 

_ZER9249To Cliffhanger 12, είναι χτισμένο πάνω σε ένα αλουμινένιο σκελετό 7005 και φορά μπροστινή ανάρτηση Suntour XCT-V4 100MM W. MANUAL LOCKOUT. Η διαδρομή των 10 εκατοστών το κάνει ιδανικό για βόλτες σε χωμάτινες διαδρομές γύρω από τη πόλη, ενώ η Shimano, είναι υπεύθυνη για τα σαζμάν και τα χειριστήρια ταχυτήτων. Τα σαζμάν Alivio μπορεί να βρίσκονται χαμηλά σε επίπεδο τιμής, αλλά η ποιότητα κατασκευής και η ευκολία χειρισμού τους, τα κάνουν ιδανικά για τους νέους ποδηλάτες που θέλουν κάτι οικονομικό πλην όμως ποιοτικό σύνολο.

_ZER9257Τα φρένα είναι τύπου V-Brake, από την Ταϊβανέζικη Tektro και λειτουργούν άψογα, ενώ το σύνολο συμπληρώνεται από ρόδες με αλουμινένια στεφάνια και λάστιχα της CST. Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να λάβει υπ’ όψη του ότι ο σκελετός έχει υποδοχές για δισκόφρενα, κάτι που θα του επιτρέψει αν θέλει να αναβαθμίσει το ποδήλατό του αργότερα.

Η τιμή του είναι στα 399Ευρώ κάτι που το κάνει προσιτό σε όσους θα ήθελαν ένα ποιοτικό ποδήλατο για να ξεκινήσουν.

_ZER9256Δείτε περισσότερα εδώ.

(10 ψήφοι, μέση τιμή 4.60 στα 5)
   miltos miltos