Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Blogs

Πρωτάθλημα δρόμου 2011.

Ιούλιος 26, 2011 mzervas

Αν θέλουμε να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις για το φετινό πρωτάθλημα, θα πρέπει να αναφέρουμε τη σαρωτική κυριαρχία της SP και του Κρόνου, τόσο σαρωτική, που αν συνεχιστεί θα μιλάμε πια για εσωτερικό πρωτάθλημα των δυο.


Περισσότερα..

Παρατηρώντας τους ποδηλάτες να περνάνε

Φεβρουάριος 23, 2011 astikos podilatis

Στο σημερινό μου κείμενο θα παρουσιάσω μια στατιστική για τον αριθμό των ποδηλατών που περνούν σε έναν από τους πιο μεγάλους δρόμους της Αθήνας. Είναι τελείως εμπειρική και τυχαία, αλλά νομίζω αρκετά ενδεικτική, της ποδηλατικής μας κουλτούρας.
Περισσότερα..

Σφενδάμη: κάτι τρέχει εδώ.

Απρίλιος 13, 2010 mzervas

Τίποτα το ιδιαίτερο. Βγαίνοντας από την Εθνική και ανηφορίζοντας για Σφενδάμη, δεν υπάρχει κάτι που να σου τραβά τη προσοχή. Κανένα βουνό, κανένα βαθύσκιο δάσος, τίποτα το ιδιαίτερο. Ένα κλασικό αγροτικό τοπίο, με τους λόφους του γεμάτους χωράφια, και τα χωριά, χωριά προσφύγων από το Πόντο τα περισσότερα, χτισμένα στις πλαγιές, με τις ρεματιές και τα σύδενδρα, να διακόπτουν τη μονοτονία των λόφων.


Περισσότερα..

ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ

Απρίλιος 03, 2010 periklis

Μετά απο εναν μήνα καλής προετοιμασίας επέστρεψα στην Ελλάδα για να συνεχίσω την αγωνιστική μου πορεία. Σειρά έχουν δυο αγώνες outsports bike and run και ο Γύρος Θυσίας για να κλείσει και ο μήνας Μάρτιος.

Ενω είχα συνηθίσει να βγαίνω προπόνηση με τα κοντά στην Κύπρο, ερχόμενος εδω συνειδητοποίησα πως ο χειμώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα...και αυτο το κατάλαβα καλύτερα στον πρώτο αγώνα, όνομα και πράγμα,στο Κρυονέρι. Μια καλή τοποθεσία για αγώνα, κοντά στο κέντρο με εύκολη πρόσβαση σε όσους αρέσει το άθλημα. Στον αγωνιστικό τομέα ομως,για να είσαι σίγουρος οτι εχεις περάσει απο ολα τα check point έπρεπε να τρέχεις με το garmin...με απλά λόγια χάθηκα και μαζί με εμένα και 30 βαθμοί!


Περισσότερα..

Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΠΟΣΚ …μετά βασάνων και νέο πανελλήνιο ρεκόρ ….

Μάρτιος 14, 2010 dspanopoulos

Πραγματοποιήθηκε το τοπικό της ΕΠΟΣΚ στα αγωνίσματα αντοχής, μετά μεγάλων βασάνων, από πολέμιους της ποδηλασίας για την εμπόδισή του.

 Επιθυμία των υπολοίπων τοπικών ανά την Ελλάδα ήταν να γίνουν όλα τα τοπικά μαζί και σε περιορισμένα αγωνίσματα για λόγους ισονομίας λέγανε. Δηλαδή επειδή κάποια τοπική έχει μικρό αριθμό ποδηλατών και δεν μπορεί να κάνει όλα τα αγωνίσματα θα πρέπει και οι άλλες τοπικές να κάνουν το ίδιο. Αν δεν είναι για γέλια αυτή η νοοτροπία είναι οπωσδήποτε για κλάματα. Δηλαδή αντί  ο υποδεέστερος να γίνει καλύτερος ο καλύτερος να γίνει υποδεέστερος …( να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα… άρε Ελλαδάρα…) .
Περισσότερα..