Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Blogs

Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΠΟΣΚ …μετά βασάνων και νέο πανελλήνιο ρεκόρ ….

Μάρτιος 14, 2010 dspanopoulos

Πραγματοποιήθηκε το τοπικό της ΕΠΟΣΚ στα αγωνίσματα αντοχής, μετά μεγάλων βασάνων, από πολέμιους της ποδηλασίας για την εμπόδισή του.

 Επιθυμία των υπολοίπων τοπικών ανά την Ελλάδα ήταν να γίνουν όλα τα τοπικά μαζί και σε περιορισμένα αγωνίσματα για λόγους ισονομίας λέγανε. Δηλαδή επειδή κάποια τοπική έχει μικρό αριθμό ποδηλατών και δεν μπορεί να κάνει όλα τα αγωνίσματα θα πρέπει και οι άλλες τοπικές να κάνουν το ίδιο. Αν δεν είναι για γέλια αυτή η νοοτροπία είναι οπωσδήποτε για κλάματα. Δηλαδή αντί  ο υποδεέστερος να γίνει καλύτερος ο καλύτερος να γίνει υποδεέστερος …( να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα… άρε Ελλαδάρα…) .
Περισσότερα..

ATHENS TRACK 2010 ........

Μάρτιος 05, 2010 dspanopoulos

Πολύ άγχος, αγωνία ….βλέπετε και τα σχόλια κάποιων ότι εγκληματούμε που θα βάλουμε μικρά παιδιά να τρέξουν σκράτς …. μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες ….ούφ …όλα πήγαν καλά …μάλλον πολύ καλά.

Νοιώθεις ξαφνιασμένος όταν έρχονται αθλητές και σε ευχαριστούν ….

Δηλαδή δεν κάναμε  και τίποτα σπουδαίο διότι ο σεβασμός στον κόπο του αθλητή, στην προσπάθεια του προπονητή, δίδεται κάνοντας αγώνες…. τι άλλο…..

Είχαμε και θεατές, για πρώτη φορά και μάλιστα πολλούς…. Περίπου 500 – 600 άτομα όλη τη μέρα…. Και μην μου πείτε τί λες διότι μόνο στην κάλπη και αφού τα ελέγξαμε ένα, ένα είχαν μαζευτεί 350 χαρτάκια (για την κλήρωση του ποδηλάτου). Ήταν και ενθουσιώδεις και για πρώτη φορά αθλητές αγωνίστηκαν κάτω από επευθυμίες…


Περισσότερα..

Tην έχω πατήσει...

Νοέμβριος 30, 1999 dspanopoulos

Το planetbike.gr  είναι ένα ακόμα βήμα του φίλου Μίλτου προς την πληρέστερη ενημέρωση γύρω από το ποδήλατο, προς την αληθινή ενημέρωση. Μέσα από τις (ιστο)σελίδες του θα προσπαθήσω χωρίς φόβο και πάθος να μεταφέρω όσα ζω, όσα με ταλαιπωρούν και όσα με χαροποιούν γύρω από το ποδήλατο.

Οι περισσότεροι δε με ξέρετε φυσικά. Αν και το χόμπι μου ήταν η ορειβασία, στον δρόμο μου σκόνταψα πάνω στο ποδήλατο και μάλιστα τόσο άσχημα, πού έπεσα στον πρωταθλητισμό (των παιδιών μου), τόσο βαθιά που ούτε θα το φανταζόμουν.  Και ένα από αυτά που βιώνω, είναι η κατάσταση του ποδηλατοδρομίου μας.
Έχουμε ένα από τα καλύτερα ποδηλατοδρόμια στο κόσμο, σωστό κόσμημα. Γίνανε οι Ολυμπιακοί το 2004 και από τότε σκότος.
Το τερέν πέντε χρόνια τώρα δεν έχει πλυθεί ποτέ και κατά  συνέπεια οποιαδήποτε πτώση αθλητή να επιφέρει  πέρα από τα τραύματά του και  τον κίνδυνο  να πάθει κάποια μόλυνση.


Περισσότερα..