Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Blogs

ΜΑΡΤΗΣ ΓΔΑΡΤΗΣ

Απρίλιος 03, 2010 periklis

Μετά απο εναν μήνα καλής προετοιμασίας επέστρεψα στην Ελλάδα για να συνεχίσω την αγωνιστική μου πορεία. Σειρά έχουν δυο αγώνες outsports bike and run και ο Γύρος Θυσίας για να κλείσει και ο μήνας Μάρτιος.

Ενω είχα συνηθίσει να βγαίνω προπόνηση με τα κοντά στην Κύπρο, ερχόμενος εδω συνειδητοποίησα πως ο χειμώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα...και αυτο το κατάλαβα καλύτερα στον πρώτο αγώνα, όνομα και πράγμα,στο Κρυονέρι. Μια καλή τοποθεσία για αγώνα, κοντά στο κέντρο με εύκολη πρόσβαση σε όσους αρέσει το άθλημα. Στον αγωνιστικό τομέα ομως,για να είσαι σίγουρος οτι εχεις περάσει απο ολα τα check point έπρεπε να τρέχεις με το garmin...με απλά λόγια χάθηκα και μαζί με εμένα και 30 βαθμοί!


Περισσότερα..

15 seconds...

Μάρτιος 03, 2010 periklis

Και να που φτάσαμε στα 15 δευτερόλεπτα πριν την εκίνηση...εκείνη την ώρα οι παλμοί ανεβαίνουν απο μόνοι τους, σταματάνε ολα και το μονο που σκέφτεσαι ειναι το σφύριγμα που θα ακούσεις για να ξεκινήσεις τον αγώνα!!

Κάπως ετσι αισθανόμουν και εγώ στην voroklini τον πρώτο αγώνα απο το φετινό sunshine cup!...Ολα ηταν στην θέση τους,τροφοδοσία, ανταλακτικές ρόδες (που τις χρειάστηκα τελικά...) ποδήλατο καθαρό και εγω στην πρώτη γραμμή με το ενα παπούτσι κουμπωμένο έτοιμος για το πέταγμα...


Περισσότερα..

Είμαι και εγώ στον πλανήτη του ποδηλάτου.....

Νοέμβριος 30, 1999 periklis

Τον προηγούμενο Νοέμβριο, στην αναβαση Πάρνηθας....μου έγινε μια πρόταση απο τον κ. Μίλτο Ζέρβα, αν θα με ενδιέφερε να εχω ενα δικό μου blog στο καινούριο site που ετοιμάζει, το planet bike! Μετά απο πολυ λίγη σκέψη απάντησα ναι.

Ο λόγος που με έκανε να πάρω αυτην την απόφαση, ήταν η μεγάλη μου αγάπη για την ποδηλασία και οτι αυτός θα είναι ενα τρόπος να μοιράζομαι με εσάς τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου μέσα απο ένα χώρο που περνάω αρκετές ώρες της ημέρας και πολλές μέρες του χρόνου.... Απο αυτή τη σελίδα, θα γράφω και θα σχολιάζω τα ποδηλατικά δρώμενα, εντος και εκτος συνόρων! Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω το κλίμα που επικρατεί στην αγωνιστική ποδηλασία, στους αγώνες, στα ταξίδια, στην προπόνηση και όλα όσα ζει ένας αθλητής! Από τη σκοπιά του αθλητή, που σίγουρα βιώνει το χώρο διαφορετικά από ότι ο φίλαθλος και ο θεατής.


Περισσότερα..