Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Ποδηλατικό τμήμα στα intersport......
Πέμπτη 18/04/13 15:28

nakamuraΣτις μέρες μας όλο και περισσότεροι προτιμούν τα ποδήλατα για τις μετακινήσεις τους αλλά και για τη βόλτα τους - και γιατί όχι; Το ποδήλατο μόνο πλεονεκτήματα έχει να προσφέρει στην καθημερινότητά μας: είναι φιλικό προς το περιβάλλον, μας γυμνάζει και σίγουρα είναι πιο γρήγορο από το απλό...περπάτημα!

 

Είτε πρόκειται για Mountain Bike, είτε για Trekking είτε ακόμα για παιδικά, ηλεκτρικά ή αναδιπλούμενα ποδήλατα, ανακαλύψτε το νέο hot trend της εποχής και νιώστε τα οφέλη που έχει να σας προσφέρει η ποδηλασία, αλλά πάνω απ’ όλα επισκεφτείτε τα Intersport και διαλέξτε το ποδήλατό σας.

Στα καταστήματα INTERSPORT Γλυφάδας, Νέας Ερυθραίας, Νέας Σμύρνης, Πέτρου Ράλλη, Ιλίου, Αμαρουσίου, Μενιδίου, Γέρακα, Σπάτων, Πυλαίας, Λάρισας, Πάτρας, Χαλκίδας, Λαμίας, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Σταυρούπολης, Κοζάνης, Λάρισας (Παλαιάς Εθνικής Οδού), Χανίων και Ηρακλείου Κρήτης, θα βρείτε ποδήλατα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, εξοπλισμό, αλλά και τον κατάλληλο ρουχισμό, όλα σε εξαιρετική ποικιλία και τιμές.

 

(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 στα 5)
   miltos miltos   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας