Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Αύριο το ATHENS TRACK GRAND PRIX 2011
Παρασκευή 01/04/11 11:51

athensgpΟ ποδηλατικός όμιλος ΠΕΛΟΤΟΝ μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε τον ποδηλατικό αγώνα πίστας ATHENS TRACK GRAND PRIX 2011.

Ο αγώνας διοργανώνεται για 2η χρονιά στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, με τους προκριματικούς το πρωί και τους τελικούς το απόγευμα. Είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη, ενώ για όσους δεν έχουν ξαναπαρακολουθήσει ποδηλασία στο ποδηλατοδρόμιο,το Ποδηλατοδρόμιο είναι κλειστό και κλιματίζεται, ενώ υπάρχει άνετο πάρκινγκ (για ποδήλατα και ….μηχανοκίνητα μέσα) δωρεάν στον περιβάλλοντα χώρο.

Ελάτε να απολαύσετε το θέαμα των πλέον καταξιωμένων αθλητών της Ελλάδος και το μέλλον της Ελληνικής ποδηλασίας σε αγωνίσματα με αγωνία, έξαψη και ενδιαφέρον. Θα παρακολουθήσετε ένα μοναδικό θέαμα, μια διαφορετική πρόταση ψυχαγωγίας για μεγάλους και παιδιά που αγαπούν το ποδήλατο.

Τέλος θα υπάρχει και μεγάλη κλήρωση για τους θεατές: ένα ποδήλατο αξίας 500 Ευρώ και πολλά άλλα δώρα, προσφορά του ποδηλατικού καταστήματος FrederikBikes.

Για το πρόγραμμα, αλλά και για μια παρουσίαση των αγωνισμάτων πατήστε εδώ.

(5 ψήφοι, μέση τιμή 4.20 στα 5)
   miltos miltos   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας