Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
MTB Circuit στον Γέρακα
Κυριακή 24/10/10 10:42

mtb3Εντός της σημερινής μέρας θα ξεκινήσει το 1ο MTB Circuit Γέρακα. Οι  προετοιμασίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο και ο ενθουσιασμός αθλητών, θεατών και διοργανωτών είναι στα ύψη.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι συναρπαστικός σε όλες τις κατηγορίες. Ήδη οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές. Στο  αγωνιστικό κομμάτι, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μία πρωτότυπη πίστα με διάφορα τεχνικά περάσματα  ενώ οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε στιγμή του αγώνα από οποιοδήποτε σημείο και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αναβατών.

Πέρα από το 1ο MTB Circuit, που θα αποτελεί το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν όσους παραβρεθούν στο ΜΤΒ Χ Pert Racing Park. Ζωντανή μουσική, πλούσια εδέσματα από το σύλλογο γυναικών "Η Εργάνη", πολλά δώρα από δημοφιλή brands (Salomon, New  Balance, Oakley, Maxxis, Schwalbe, ClickaGift, AllPhoto, Watt, Bike Expert, κ.ά. ) και παράλληλες εκδηλώσεις  όπως συμβολική δεντροφύτευση. Επίσης θα υπάρχουν περίπτερα εταιρειών εμπορίας ποδηλάτων και αθλητικών σωματείων για να ενημερώσουν το κοινό και να λύσουν σε οποιεσδήποτε απορίες . Επίσης οι αθλητές θα είναι στην διάθεση των μικρών φίλων του αθλήματος για να τους μάθουν τα μυστικά της ορεινής ποδηλασίας.

Το ΜΤΒ Racing Park Γέρακας αναμένεται να πλημμυρίσει κόσμο, που θέλει να μυηθεί στα μυστικά του MTB από τους καλύτερους του είδους.

(4 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Δημήτρης Τομαράς   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας