Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Στην Τουρκία η Εθνική ορεινής ποδηλασίας
Παρασκευή 05/11/10 19:07

mtbopencup2Στην Τουρκία θα βρεθεί η Εθνική ομάδα της ορεινής ποδηλασίας για τις ανάγκες ενός διεθνούς αγώνα ποδηλασίας

Με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κατσέλη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα της ορεινής ποδηλασίας θα πάρει μέρος στον διεθνή αγώνα «Alanya International MTB Cup». Οι αγώνες (7 Νοεμβρίου 2010) στην πόλη Αλάνια της γειτονικής χώρας, θα αποτελέσουν ακόμη ένα σοβαρό τεστ για την ελληνική ομάδα.

 

Ο ποδηλάτης Περικλής Ηλίας, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, μεταξύ πολλών και καλών αθλητών, ενώ και οι Γιώργος Παττές- Τουμάνης και Αλέξης Κοκοβίκας, καλούνται να πιστοποιήσουν την πρόοδο τους, σε διεθνές επίπεδο. Η αναχώρηση της Εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας για την Τουρκία πρόκειται να γίνει αύριο 6 Νοεμβρίου και η επιστροφή της στην Αθήνα στις 8 Νοεμβρίου. Η αποστολή της Εθνικής ομάδας για την Τουρκία: Γιώργος Κατσέλης (προπονητής), Περικλής Ηλίας, Γιώργος Παττές- Τουμάνης, Αλέξης Κοκοβίκας (αθλητές)

Τι δήλωσε ο Γ. Κατσέλης

Από μέρους του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Κατσέλης επισήμανε: "Είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και θέλουμε να κλείσουμε την περίοδο σε διεθνές επίπεδο, με μια πολύ καλή εμφάνιση στην Αλάνια της Τουρκίας. Και οι τρεις ποδηλάτες της Εθνικής ομάδας βρίσκονται σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα το δείξουν και στον αγώνα.

Θα προετοιμαστούμε πολύ δυνατά για τη νέα χρόνια, καθώς θα αποτελέσει εφαλτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Στόχος μας στην Τουρκία είναι να συγκεντρώσουμε βαθμούς, ώστε να αρχίσουμε τη νέα περίοδο με άλλον ''αέρα'' και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

(3 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Δημήτρης Τομαράς   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας