Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Τρίτος ο Ηλίας στην Τουρκία
Τρίτη 09/11/10 17:09

ilias_en_drasiΣτο ύψος του στάθηκε ο Περικλής Ηλίας στον διεθνή αγώνα « Alanya International MTB Cup », που διεξήχθη στην Τουρκία.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής της ορεινής ποδηλασίας, παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού -δεν έκανε προπόνηση την προηγούμενη μέρα- κατέλαβε την τρίτη θέση και πιστοποίησε σε ακόμη ένα αγώνα την ανοδική πορεία του. Πρώτος ήταν ο Αυστριακός Γούβε Χουγεγουόρτερ.

Ο Γιώργος Παττές-Τουμάνης ήταν 15ος και ο Αλέξης Κοκοβίκας, σταμάτησε στα μέσα του αγώνα, λόγω μηχανικής βλάβης στην αλλαγή ταχυτήτων. Σχετικά με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Κατσέλη εκείνος επισήμανε: "Ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και αν δεν είχαμε την ταλαιπωρία με το ταξίδι ο Περικλής Ηλίας θα μπορούνε να πάρει και την πρώτη θέση.

Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και νομίζω ότι τη νέα χρονιά, θα πάμε ακόμη καλύτερα. Εφέτος η εθνική ομάδα βρίσκεται στην 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και είναι μέσα στους στόχους της, καθώς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, θα προκριθούν οι 24 πρώτες ομάδες. Η νέα χρονιά ελπίζω και εύχομαι να είναι ακόμη καλύτερη και προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες όλων όσοι μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια".

(4 ψήφοι, μέση τιμή 4.00 στα 5)
   Δημήτρης Τομαράς   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας