Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Γιορτή της ποδηλασίας από τη ΠΕΠΑ στο Σχινιά
Κυριακή 04/03/12 23:56

_ZER6297Στο γνωστό από πέρσι κωπηλατοδρόμιο, με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό, μας χάρισε και φέτος η ΠΕΠΑ μια ποδηλατική γιορτή. Δεκάδες αθλητές όλων των κατηγοριών τα έδωσαν όλα στην ατομική χρονομέτρηση γύρω από το κωπηλατοδρόμιο, προσφέροντας θέαμα στους πολλούς θεατές, που είδαν ότι το επίπεδο πολλών βετεράνων είναι πραγματικά πολύ υψηλό.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτος στη γενική αναδείχτηκε ο Νεόφυτος Σακελαρίδης (open) με 19:26.627, ένας από τους πιο δυνατούς ποδηλάτες μας και ειδικά στην ατομική χρονομέτρηση, με πολλές διακρίσεις στα πρωταθλήματα και τη πρώτη πεντάδα συμπλήρωναν τέσσερις βετεράνοι που βρέθηκαν λιγότερο από 30’’ πίσω του!!! 

Πρώτος βετεράνος (2ος γενικής) ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος με 19:36.846.

Εκτός από τη κατηγορία open που έδωσε σε πολλούς αθλητές μια καλή ευκαιρία για αγώνα, αλλά και στους χομπίστες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια ατομική χρονομέτρηση, η ΠΕΠΑ είχε αγωνιστικό πρόγραμμα και για τα μικρά παιδιά όλων των κατηγοριών με δελτίο ή όχι, παιδιά που αποτελούν την ελπίδα της ποδηλασίας.

Ένα μπράβο στη ΠΕΠΑ για την άψογη διοργάνωση που ελπίζουμε να επαναλαμβάνετε κάθε χρόνο.

Για φωτό πατήστε εδώ και εδώ.

Για τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

(4 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   miltos miltos   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας