Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Στην πρώτη θέση η Sptableware στον διεθνή ποδηλατικό Γύρο Αλπγερίας
Τρίτη 13/03/12 13:30

algeriaspΣυνεχίζει τις επιτυχίες στον Διεθνή  Γύρο Αλγερίας όπου αγωνίζεται η Ελληνική επαγγελματική ομάδα Sptableware. Στο χθεσινό τρίτο ετάπ απόστασης 180 χιλιομέτρων 6 αθλητές αποσπάστηκαν από το κυρίως γκρούπ και τερμάτισαν με μια διαφορά 1'52'' από αυτό. Ανάμεσά τους ήταν ο Ισπανός Σομπρίνο, ο Ταμουρίδης και ο Ηλίας οι οποίοι κατέκτησαν την 2η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας τερμάτισαν: Καράτζιος 17ος, Τοπτσάνουκ 35ος και Πολυδωρόπουλος 46ος.

Στην Γενική κατάταξη προηγείται, φορώντας  την κίτρινη φανέλα ο Σομπρίνο ο οποίος προηγείται και στην κατάταξη των πόντων πράσινη φανέλα, δεύτερος βρίσκεται ο Ταμουρίδης και έκτος  ο Ηλίας, ενώ ο Ταμουρίδης προηγείται και στην βαθμολογία του πιο "μαχητικού"  αθλητή φορώντας την πορτοκαλί φανέλα παράλληλα η Sptableware φιγουράρει στην πρώτη θεση της ομαδικής βαθμολογίας.

Το σημερινό 4ο ετάπ θεωρείται το δυσκολότερο αφού υπάρχει τερματισμός σε ανηφορική διαδρομή ενώ ο Γύρος τελειώνει την Πέμπτη με την ολοκλήρωση του 6ου ετάπ.

Πλήρη αποτελέσματα στο: www.cyclingfever.com


 

(4 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   miltos miltos   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας