Εργασία στο Planetbike.gr|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Το πιο εκλεπτυσμένο ντόπινγκ, από τον Lance Armstrong
Πέμπτη 11/10/12 16:45

lanceΑπίστευτες αποκαλύψεις για το πιο εκλεπτυσμένο σύστημα ντόπινγκ στην ιστορία του αθλητισμού με πρωταγωνιστή τον Lance Armstorng, ενώ ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία...

 

Ο Αμερικανός αθλητής απομυθοποιήθηκε πλήρως μετά τον πόρισμα της επιτροπής αντιντόπινγκ στις ΗΠΑ. Όπως αποκαλύπτεται, ήταν ειδικός στο ντόπινγκ, χρησιμοποιούσε αναβολικά, ενώ έκανε μεταγγίσεις αίματος.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, πρόκειται για: "το πιο εκλεπτυσμένο πρόγραμμα ντόπινγκ που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος του αθλητισμού. Η USADA έχει αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Lance Armstrong συμμετείχε σε κατά συρροή απάτη με τη χρήση, διαχείριση και κυκλοφορία αναβολικών ουσιών και μεθόδων. Ενεργούσε με τη βοήθεια ενός μικρού στρατού υποστήριξης, που περιλαμβάνει γιατρούς ντόπινγκ, λαθρεμπόρους ουσιών και άλλους, μέσα και έξω από το άθλημα και την ομάδα του".

Να σημειωθεί ότι εναντίον του Armstrong κατέθεσαν ήδη 11 πρώην συναθλητές του.
"Ο στόχος του να κατακτήσει πολλές φορές το Γύρο της Γαλλίας τον οδήγησε στην εξάρτηση στην ουσία ερυθροποιητίνη, στην τεστοστερόνη, σε μεταγγίσεις αίματος και επίσης, με ανηλεή τρόπο, περίμενε και απαιτούσε από τους συναδέλφους του στην ομάδα να πράττουν ομοίως με τις ουσίες, ώστε να υποστηρίξουν τους στόχους του".

(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 στα 5)
   miltos miltos   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας